Известие

Collapse
No announcement yet.

Давене, прекъсвене и пукане при студен двигател

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Давене, прекъсвене и пукане при студен двигател

Здравейте,
    Пускам нова тема защото изчетох всичко написано по този въпрос във форума. Така и неразбрах някой успял ли е да намери решение на проблема. Става въпрос за давенето, прекъсването и тресенето на двигателя при ТС до като е студен двигателя. В случая автомобила е с ГИ.Само да отбележа моля спестете си отговори като диагностика, дебитомер, ламбда, МПХ и ТПС и тем подобни. Има автомобили на които е сменено всичко и проблема остава.

166 2.0 ТС с ГИ Фобос

Ами явно колега не си сменил всичко ...продължавай да сменяш наред може и да успееш да оправиш колата си накрая.Защо отхвърляш диагностиката и мислиш,че тук в форума ще получиш точната диагноза на проблема ти?
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
      Ами явно колега не си сменил всичко ...продължавай да сменяш наред може и да успееш да оправиш колата си накрая.Защо отхвърляш диагностиката и мислиш,че тук в форума ще получиш точната диагноза на проблема ти?
      Някъде да споменах, че не съм ходил на диагностика или пък, че съм сменил всичко това??? Не очаквам диагноза, а очаквам да пише някой който си е решил проблема.

Comment

Първоначално публикувано от sergo11 Покажи съобщение
        Някъде да споменах, че не съм ходил на диагностика или пък, че съм сменил всичко това??? Не очаквам диагноза, а очаквам да пише някой който си е решил проблема.
        Ами колега аз съм оправил стотици такива ТС-и, немога да схвана какво точно искаш да ти кажат колегите?
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Започни със свещи и бобини. Виж си разстоянието между електродите. Огледай си и бобините и лулите, за да не са се спукали някъде. Огледай гнездата на свещите за масло. После плюса на бобините...
          Успех!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Започни със свещи и бобини. Виж си разстоянието между електродите. Огледай си и бобините и лулите, за да не са се спукали някъде. Огледай гнездата на свещите за масло. После плюса на бобините...
            Успех!
            Да и ако е с оригинални НЖК двуелектродни да земе да ги причука а?
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Явно и тази тема ще се превърне в поредният кошмар по въпроса. По-добре да изтрият темата и да приключим въпроса. Ще си я карам така.

Comment

Явно имаш проблем с комуникациите - ако искаш дистанционно от тук да направиш нещо по колата си трябва малко по-подробно да опишеш какво си правил до този момент по нея и какви промени си забелязал след това.
                Газовата ти уредба допълнително усложнява ситуацията.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Working...
                X